Muligheder for at finde en lejebolig i Århus

Danmarks næststørste by Århus er med sine mere end 200.000 indbyggere en by med rigtig boliger både leje og eje og skal du finde bolig som du kan leje i Århus kan du finde nogle gode råd tips på denne side. De mest attraktive lejeboliger i Århus findes i den centrale del af byen, men i områderne/forstæderne til Århus findes der også rigtig mange gode lejeboliger. Nogle af disse områder er blandt andet: Højbjerg, Holme, Viby J, Åbyhøj, Gellerup, Brabrand, Tilst, Skejby, Risskov, Lystrup, Egå, Hjortshøj og mange flere.
Der findes en del boligforeninger og boligselskaber i Århus og omegn, som lige præcis har lejeboliger i nogle af disse områder.
Der bliver lavet en liste med links til nogle af de største boligforeninger i Århus længere nede på denne side.

Boligforeninger og boligselskaber i Århus

Hvis du ønsker at finde en lejebolig igennem en boligforening eller boligselskab i Århus kan du her se en liste med disse. De populære lejeboliger i centrum af Århus er dog meget eftertragtede, og der vil ofte være lang ventetid på disse, medmindre man allerede er lejer i en boligforening med lejeboliger i centrum, så kan man springe frem i køen. Som hovedregel er det en god idé at tilmelde sig en venteliste i god tid.
Nedenfor kan man se listen med nogle af de store og toneangivende boligforeninger i Århus, der administrerer rigtig mange lejeboliger.

Du kan finde en mere udførlig listning af boligforeninger i Århus på boligforeninger.com.

Links til steder hvor man kan finde en lejebolig i Århus

Hvis man har brug for en lejebolig her og nu, kan det være en fordel at bruge privat udlejning eller firmaer, der administrerer lejeboliger. På Internettet findes der en del hjemmesider, hvor du kan søge efter lejeboliger i Århus.

Relevante postnumre i Århus

  • 8000 Århus C
  • 8200 Århus N
  • 8210 Århus V
  • 8220 Brabrand
  • 8230 Åbyhøj
  • 8240 Risskov
  • 8250 Egå
  • 8260 Viby Jylland
  • 8270 Højbjerg

Held og lykke med at finde en lejebolig i Århus, hvadenten det er en lejlighed, rækkehus eller villa.

På find-lejeboliger.dk kan du få nogle tips og nyttige links til hvordan du finder lejeboliger i nogle af Danmarks største byer. Mange af de links der er tilføjet på siden er fra nogle af de mest relevante hjemmesider, der vedrører lejeboliger.
Om du søger en lejlighed, et rækkehus eller en villa som lejebolig, så håber vi at du kan finde netop din kommende lejebolig.