Muligheder for at finde en lejebolig i København

I Danmarks største by København og omegn bor der omkring 1 million mennesker og der findes rigtig mange boliger i København, der kan lejes. Til trods for at der findes rigtig mange lejeboliger, er der også rigtig mange ejerboliger og andelsboliger. Der findes blandt andet lejeboliger i det indre København, på Nørrebro, på Frederiksberg, Brønshøj, Vanløse, Valby, Glostrup, Hvidovre, Søborg, Herlev, Skovlunde, Rødovre, Brøndby, på Amager og mange andre områder.
Til langt de fleste lejeboliger skal du stå på en venteliste i en boligforening eller boligselskab, men der er selvfølgelig også en del lejeboliger, der bliver udlejet eller fremlejet privat. På denne side kan du finde inspiration til at finde en lejebolig, hvadenten det er i en boligforening eller hos en privat udlejer.

Boligforeninger og boligselskaber i København

Hvis du ønsker at finde en lejebolig igennem en boligforening eller boligselskab bliver der her listet nogle af de helt store boligforeninger. Man skal dog være indstillet på at få en lejebolig igennem en boligforening i København kan tage noget tid, da efterspørgslen efter lejeboliger primært lejligheder er stor i København. Man skal være indstillet på at tilmelde sig en venteliste i god tid.
Nedenfor kan man se listen med nogle af de store boligforeninger i København, der administrerer en del lejeboliger.

Du kan finde en mere udførlig listning af boligforeninger i København på boligforeninger.com.

Links til steder hvor man kan finde en lejebolig i København

Hvis man har brug for en lejebolig her og nu, kan det være en fordel at bruge privat udlejning eller firmaer, der administrerer lejeboliger. Der er dog en del hjemmesider, der kræver betaling for at man kan få lov til at søge efter lejeboliger.

Relevante postnumre i København

  • 2000 Frederiksberg
  • 2200 København N
  • 2400 København NV
  • 2300 København S
  • 2450 København SV
  • 2100 København Ø
  • 2820 Gentofte
  • 2730 Herlev
  • 2610 Rødovre
  • 2500 Valby

Held og lykke med at finde en lejebolig i København, hvadenten det er en lejlighed, rækkehus eller villa.

På find-lejeboliger.dk kan du få nogle tips og nyttige links til hvordan du finder lejeboliger i nogle af Danmarks største byer. Mange af de links der er tilføjet på siden er fra nogle af de mest relevante hjemmesider, der vedrører lejeboliger.
Om du søger en lejlighed, et rækkehus eller en villa som lejebolig, så håber vi at du kan finde netop din kommende lejebolig.