Muligheder for at finde en lejebolig i Randers

Randers er Danmarks 6. største by med sine knap 61.000 indbyggere (2010) og en by hvor eksisterer en del boligforeninger og boligselskaber med lejeboliger. Der findes også nogle lejeboliger, der bliver udlejet igennem private udlejere. I den centrale del af Randers blandt andet omkring Gudenåen findes en del lejeboliger, ejerboliger samt enkelte andelsboliger, men også i forstæderne til Randers er det muligt at finde lejeboliger.
Områder i Randers hvor man også kan finde lejeboliger: Paderup, Romalt, Kristrup, Vorup, Helsted og Randers N. I de omkring liggende byer uden for Randers er de fleste lejeboliger rækkehuse eller villaer.

Boligforeninger og boligselskaber i Randers

Der findes en god håndfuld af boligforeninger og boligselskaber i Randers der administrerer lejeboliger, som du kan se i listen nedenfor.
Overvejer du at finde en lejebolig igennem en boligforening, er det en rigtig god idé at tilmelde sig ventelisten i den boligforening, der har de lejeboliger som du godt kunne tænke dig at bo i. Det koster normalt et mindre gebyr ved indmeldelse samt et årligt gebyr for at være tilmeldt ventelisten.

Du kan finde en mere udførlig listning af boligforeninger i Randers på boligforeninger.com.

Links til steder hvor man kan finde en lejebolig i Randers

Udover at man kan bruge en boligforening eller et boligselskab til at finde en lejebolig, er det dog også en mulighed at bruge en privat udlejer. På Internettet findes der en del hjemmesider, hvor man kan finde personer, der enten fremlejer eller udlejer deres bolig.
Nedenfor er der listet nogle hjemmesider, der kan have relevans hvis du skal søge efter en bolig til leje i Randers.

Relevante postnumre i Randers området

  • 8900 Randers C
  • 8920 Randers NV
  • 8930 Randers NØ
  • 8940 Randers SV
  • 8960 Randers SØ

Held og lykke med at finde en lejebolig i Randers, hvadenten det er en lejlighed, rækkehus eller villa.

På find-lejeboliger.dk kan du få nogle tips og nyttige links til hvordan du finder lejeboliger i nogle af Danmarks største byer. Mange af de links der er tilføjet på siden er fra nogle af de mest relevante hjemmesider, der vedrører lejeboliger.
Om du søger en lejlighed, et rækkehus eller en villa som lejebolig, så håber vi at du kan finde netop din kommende lejebolig.